ВАКА СЕ ПОЧИТУВААТ ВРАБОТЕНИТЕ: „ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ“ ГО ИЗБРА НАЈДОБРИОТ ВРАБОТЕН И ГО НАГРАДИ!

февруари 15, 2020

„ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ“:

Традиционално како и секоја година на 14 февруари тимот на Здравец Маркети го избира најдобриот вработен…Личност која работи со раце е работник,оној кој работи со раце и ум е професионалец.Таа работи со срце и затоа е ГОЛЕМ ЧОВЕК!! Сузана Атанасова е избраничката за најдобар вработен на Здравец Маркети за 2019 година. Честитки!!!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: