strumica denes logo

Традиционално и оваа недела со најдобрите и најновите балкански хитови во АКВАРИУС!

Автор:

Датум:

јуни 23, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 23, 2019

Категории:

Култура

Секое лето во недела, струмичани ги доживуваат најдобрите балкански забави во Струмица, коишто станаа веќе традиција во летниот клуб АКВАРИУС.Струмичани вечерва во еден глас ќе ги пеат хитовите на ДИВАТА Теодора Џекхверовиќ како загревање за спектакуларниот концерт на Теодора во АКВАРИУС!