Perdormire
Култура

ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ НЕ ПОСТОИ: ОНЕВОЗМОЖЕНИ ПОВИЦИ ОД МОБИЛНИОТ ОПЕРАТОР А1!

Корисниците на услугите на телекомуникациската компанија А1 попладнево не се во можност да ги користат услугите на мобилната телефонија поради технички приблеми.

– Во моментов се соочуваме со техничка потешкотија со воспоставување на повици во мобилата телефонија. Во голем дел потешкотијата е надмината, а техничките служби работат на целосно решавање во најбрз можен рок, соопштија од Компанијата.