Home

Perdormire
Култура

СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ СПАСИЈА КУЧЕ КОЕ ПРОПАДНАЛО ВО ДУПКА!

Home

Денеска беше спасено куче кое паднало во дупка во близина кај месара Лебед на ул. Младинска- објави локалното здружение ,,Animal Lovers“-Струмица. Тие упатија голема благодарност до Мите Апостолов и Ѓеорѓе Ментинов (ТППЕ Пожарна служба)