Home

Perdormire
Култура

Струмичка „Атлантис“ го доби тендерот на НБРМ за набавка на авиобилети вреден 15 милиони денари

Home

Народна банката на Република Македонија по распишаниот тендер за набавка на услуги за редовен воздушен транспорт-авиобилети склучи договор со друштвото за туризам и угостителство Атлантис ДООЕЛ Струмица.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 15.000.000 денари.