СТРУМИЧАНИ НЕ КУПИЈА КАРТИ ЗА ХУМАНИТАРНИОТ КОНЦЕРТ ЗА НИКОЛА, ДИЈАСПОРАТА ВО АВСТРАЛИЈА СЕ КРЕНА ВЕДНАШ НА НОЗЕ!

мај 28, 2019

Откако беа продадени само 50 влезници за хуманитарниот концерт за Никола Новоселски, концертот се откажа. Веднаш потоа дијаспората во Австрија се понуди за помош, односно организираа рок забава а сите средства кои ќе бидат соберени ќе му бидат префрлени на Никола! Следниот третман на Новоселски изнесува 2.000 евра.

Кој сака да му помогне на Никола може да донира на тел. броеви Телеком 143 303 и ВипОне 143 475!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: