strumica denes logo

СТРУМИЧАНЕЦОТ ВАНЕ КОСТУРАНОВ ЈА ПРОМОВИРАШЕ НОВАТА СЛИКОВНИЦА „ДЕВОЈЧЕ И МЕЧЕ“

Автор:

Датум:

јуни 1, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 1, 2019

Категории:

Култура

„Девојче и мече“ е наслов на новата сликовница од познатиот македонски илустратор и уметник Ване Костуранов во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации“ која беше промовирана на 31 мај во Струмица. Честитки!