Home

Perdormire
Култура

Струмичанецот Ниче Василев вечерва со изложба во Кавадарци

Home

Со почеток во 19:00 часот, вечерва во Кавадарци струмичкиот уметник Ниче Василев ќе ја отвори својата изложба. Ќе бидат изложени 24 негови дела, а ова е прва негова изложба во Кавадарци!