Home

Perdormire
Култура

СТРУМИЦА ПОДГОТВЕНА ЗА КАРНЕВАЛСКОТО ЛУДИЛО НА 29 ФЕВРУАРИ!

Home

Струмица подготвена за карневалското лудило кое годинава ќе започне од 26 февруари и ќе трае до 4 март. Главната вечер ќе се одржи на 29 февруари во сабота. Во продолжение погледнете ја целосната програма: