Perdormire
Култура

СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2019 ЌЕ ЗАВРШИ СО НАСТАПИТЕ НА 2 БОНА, МИРЗА СЕЛИМОВИЌ И ГОРАН БРЕГОВИЌ СО БИЈЕЛО ДУГМЕ!

Home

Главната, односно третата вечер од Струмица Опен Фестивал 2019 која ќе се одржи на 18 август ќе заврши со настапите на момците од 2БОНА, Мирза Селимовиќ и Горан Бреговиќ со Бијело Дугме!