strumica denes logo

СТРУМИЦА НЕКОГАШ И СЕГА: НОСТАЛГИЈА ДОЛОВЕНА ПРЕКУ ФОТОГРАФИИ

Автор:

Датум:

август 15, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 15, 2019

Категории:

Култура

Времето со себе неминовно ги носи промените. Единствениот начин да се навратиме назад кон минатите и да се потсетиме на начинот на којшто живееле оние пред нас, се само фотографиите.

Преку низа од фотографии креирани и споделени од Стара Струмица, се доловува паралела и можност за споредба на начинот на којшто некогаш и сега изгледаат познати објекти во градот.