СТРУМИЦА НА ЕВРОВИЗИЈА: АЛЕКСАНДРА ЈАНЕВА И ВАСИЛ ГАРВАНЛИЕВ ЌЕ НАСТАПУВААТ НА ЕВРОВИЗИЈА ЗАЕДНО СО ТАМАРА КАКО ПРИДРУЖНИ ВОКАЛИ!

март 19, 2019

Васил Гарванлиев и Александра Јанева, нашите талентирани струмичани годинава ќе настапат на Евровизија заедно со Тамара како придружни вокали. Дури оваа година може да речеме дека финалето со такви таленти ни е загарантирано! Стискаме палци за МАКЕДОНИЈА во мај, стискаме палци за „Proud“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: