strumica denes logo

СТРУМИЦА ДЕНЕС ДЕНОВИВЕ СЕ НАОЃА ПОМЕЃУ ЧЕТИРИТЕ НАЈПОСЕТУВАНИ САЈТОВИ ВО МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

април 29, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 29, 2019

Категории:

Култура

Портал Струмица Денес деновиве го постигна својот најголем успех во своето десетгодишно постоење. Само во последните 5 дена Струмица Денес на своите објави доби околу 25.000 лајкови, 1.300 споделувања, и над 2.000 коментирања. Струмица Денес во моментот се наоѓа меѓу четирите најпосетувани сајтови во Македонија. Ви благодариме на сите!