strumica denes logo

Столе Коциров избран за нов претседател на СДММ-Струмица!

Автор:

Датум:

октомври 29, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

октомври 29, 2018

Категории:

Култура

Столе Коциров е назначен за нов претседател на СДММ-Струмица. Коциров доаѓа на местото на актуелниот пратеник во Собранието на Република Македонија, Коста Костадинов.

„Другар, Пратеник Коста или онака како што те знаеме сите млади Кока ти благодарам за твојата поддршка во целиот период додека заедно бевме тим во водењето на оваа храбра младина! Ти ветувам дека ќе го продолжам твојот пат така како што ти ми го насочи, ќе се трудам и да го подобрам! Заедно со струмичките млади социјалдемократи ќе помогнеме во градењето на нашата европска Македонија!“ – напиша Соле Коциров на неговиот фејсбук профил.