strumica denes logo

СТЕНД АП КОМИЧАРОТ БОЈАН ВЕЛЕВСКИ СО НОВ МАТЕРИЈАЛ НА 22 МАРТ ВО ПЕТОК ВО ДОМ НА АРМ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 14, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 14, 2019

Категории:

Култура

На 22 март во петок со почеток од 20:00 часот, познатиот стенд ап комичар Бојан Велевски доаѓа повторно во Струмица во Дом на Арм, овојпат со сосема нов и поразличен материјал од претходниот. Картите може да ги набавите во Coffee to go „Ќоше“ по цена од 150 денари.