STAND UP СО САШКО КОЦЕВ ВО СТРУМИЦА!

ноември 22, 2023

🎙STAND UP НА САШКО КОЦЕВ – ШИРОК ДИЈАФАЗОН!

После големата премиера во Скопје, доаѓа во Струмица!

📍 НУЦК ” Антон Панов” – Струмица
📆 06.12.2023
🕣 20:00 часот
🎫 Цена 350 ден

Билети во продажба од 23.11(четврток) во просториите на EVENTUM на старата чаршија, ул.Маршал Тито бр.9 – Струмица.

ℹ️ За повеќе информации пишете ни во порака: https://www.facebook.com/EventumMK?mibextid=hrBMPu

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: