strumica denes logo

СПОДЕЛУВАЈТЕ И ДОНИРАЈТЕ: СТРУМИЧАНИ, ПОТРЕБНИ СМЕ МУ 21 ГОДИШНИОТ СТРУМИЧАНЕЦ СТОЈАНЧЕ ЈОВАНОВСКИ ЗА ПОВТОРНО ДА ЗАСТАНЕ НА НОЗЕ!

Автор:

Датум:

март 4, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 4, 2019

Категории:

Култура

Пред една година струмичанецот Стојче Јовановски (21 година), имаше тешка сообраќајна несреќа проследена со повреда на ʹрбетот, поради што не може да ги движи нозете. Неопходна е трансплантација на матични клетки (три третмани по 5.500евра) со вклучена физикална терапија (три третмани по 3.000евра)која треба да ја прими во рок од сто дена во Србија, со надеж дека Стојче повторно ќе застане на нозе, за што се потребни парични средствa. Вашата донација ќе биде од огромно значење за него:
Број за Телеком мк : 143155
Овие денови ќе излезе и број на ВИП.
Трансакциска сметка
НЛБ Тутунска банка:210-5017032477-84

ДА ПОМОГНЕМЕ СИТЕ ЗАЕДНО КАКО И СЕКОГАШ!