Home

Perdormire
Култура

СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА НА „РОБОВСКИ ПАТ“

Home

Бензинската станица „JEDDOIL“ која се наоѓа на „РОБОВСКИ ПАТ“, вработува работници со или без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување може да се јават на следниот телефонски броеви: 075 218 050 и 070 374 834