strumica denes logo

СИТЕ ГЛАВНИ НАГРАДИ ОВОЈ МЕСЕЦ ВО СТРУМИЦА: Златна рипка и донесе 500 000 денари на Мирјана Панчурова од Струмица!

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Култура

Мирјана Панчурова од Струмица е е среќна добитничка на 500 000 денари од популарниот инстант Златна рипка. Добитниот лоз е купен од среќното продажно место „Кречеви Дооел“ во Струмица, а Мирјана за себе ни кажа дека е секогаш купува по неколку инстантиа редовно уплаќа и Лото 7. Ова за неа не е прва добивка, пред неколку месеци добила 20 000 денари на инстантот Златна треска. Мирјана ни се пофали дека добивката ќе и дојде одлично за престојните летни одмори да посети некоја егзотична дестинација.

За добро! 🍀