Perdormire
Култура

ФОТО СЕЌАВАЊЕ: Несреќата на мостот кај с. Костурино

На 12 април 1962 година се случува несреќа кај село Костурино, на којшто постарите месни жители се’ уште се сеќаваат и ја прераскажуваат.

„Возачот имаше голема среќа. Со заеднички сили последиците за брзо време беа средени.“

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif