Perdormire
Култура

Сеавус Акцелератор – Отворен Повик за СТАРТ АП!

🎯Сеавус Акцелератор – Отворен Повик🎯

Сеавус Акцелераторот по успешната прва акцелераторска програма во која активно учествуваа 10 стартапи и од кои 5 влегоа во процес на преговори за инвестиција од 30 000 евра го отвори новиот повик за втората унапредена акцелераторска програма.

Аплицирај за👇

♦ Инвестиција од 30 000 до 100 000 евра

♦ 8-неделна онлајн програма менторирана од Startup Wise Guys(SWG)

♦ Индивидуална програма за секој стартап од Seavus Accelerator

♦ Еден на еден онлајн и офлајн менторство со менторите од мрежата на Seavus и SWG

♦ Демо ден пред инвестицискиот одбор на Seavus Accelerator

♦Демо ден на Podim Conference

♦Можност за влез во акцелераторската програма на SWG

♦Можност за влез во алумни групата на European Fund for Southeast Europe (EFSE) и учество на Entrepreneurship tournament во Сараево за награда од 10 000

Три месечната програма за нашите стартапи е Free of Charge🦹‍♀️