strumica denes logo

СЕ БАРА СОПСТВЕНИКОТ: ВЕЛОСИПЕД ЗАБОРАВЕН 15 ДЕНА СЕ НАОЃА ВО УЈП ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 7, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 7, 2019

Категории:

Култура

Во зградата на старата полиција, сегашна УЈП, заборавен е велосипед и истиот се наоѓа таму веќе 15 дена. Вработените апелираат сопствениот да си го препознае велосипедот и да си го земе.