strumica denes logo

САБОТА ВО ГОЛД: ПРОБАЈТЕ ГИ НАЈВКУСНИТЕ КОКТЕЛИ ВО ГРАДОТ!

Автор:

Датум:

октомври 27, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

октомври 27, 2018

Категории:

Култура

Сте пробале многу коктели, но сигурно не сте ги пробале најдобрите! Вечерва имате можност во ГОЛД да го вкусите вашиот омилен коктел направен од вештите раце на вработените таму. Не чекајте другите да ви раскажуваат, се гледаме вечерва во ГОЛД на добра забава.