Home

Perdormire
Култура

(НОВИ ФОТОГРАФИИ) КРСТОТ КОЈ ГО ОДНЕСОА СТРУМИЧАНИ ВО ЕРУСАЛИМ ДЕНЕСКА БИЛ ПОСТАВЕН НА ГРОБОТ НА ИСУС!

Home

Преубави вести од Ерусалим! Крстот кој беше еднесен вчера во Ерусалим од страна на струмичани на кој е испишана молитвата на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК, денеска истиот бил поставен на гробот на Исус! Струмичани присуствуваа и на слегнувањето на Благодатниот оган во Ерусалим. Во продолжение погледнете ги новите фотографии: