ПОЗНАТИОТ МИРЗА СЕЛИМОВИЧ ВО ПЕТОК ВО КЛУБ „ПЛАТИНУМ“

април 16, 2019

ПОЧИТУВАНИ ДАМИ И ГОСПОДА, Менаџерскиот тим на „Платинум“ клуб не престанува да ве изненадува!
#ПЕТОК_19_АПРИЛ ▶️

Најхаризматичниот , најдобар , најпопуларниот Мирза Селимович во главниот епицентар во градот , каде сите во еден глас ќе ги пееме најпопуларните хитови🔽

⚠️ Да се опет родим, Место злочина , Нема коме и многу други хитови. ⚠️

Не дозволувајте да ви раскажуваат бидете дел од најдобрата забава во градот викендов !

РЕЗЕРВАЦИИ И ИНФО:

📞 070/384-684 Стефан Христов
📞 070/639-526 Гога
📞 078/596-130 Николас Стојанов
📞 075/646-784 Кате Атанасова
📞 078/765-262 Дони Шилинов
📞 071/832-602 Филип Коцев
📞 078/391-350 Цеце Беџовска

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: