Perdormire
Култура

ВО ЖИВО: ГОЛЕМ ПОЖАР ВО БЛИЗИНА НА ГРАДСКИОТ СУД ВО СТРУМИЦА

Страшна глетка во моментот демне во градскиот центар. По реакција на неколку читатели, тимот на Струмица Денес известува од местото на настанот.

Според неофицијални извори, станува збор за пожар лоциран во близина на судската зградата кој продолжува да се шири. Возила на противпожарната служба се веќе таму и дејствуваат на терен. Официјални информации засега нема.

Останете со Струмица Денес за повеќе информации во текот на денот.