ПОРАДИ СМРТЕН СЛУЧАЈ ОТКАЖАН НАСТАПОТ НА РАСТА ВО ПЕТОК ВО ПЛАТИНУМ, НА НЕГОВО МЕСТО „ФИДБЕК БЕНД“

мај 16, 2019

Поради смртен случај откажан настапот на Раста во петок во Струмица во Платинум, објави тој на својот официјален инстаграм. Настапот е закажан за друг датум кој наскоро ќе го соопштиме и ние, а на негово место во петок во Платинум ќе бидат „Фидбек Бенд“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: