strumica denes logo

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ ИЗВЕДУВАЧИ КОИ ЌЕ НАСТАПАТ НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2019!

Автор:

Датум:

јуни 8, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 8, 2019

Категории:

Култура

16 АВГУСТ – ЖЕЉКО САМАРЏИЌ, ЈУПИТЕР И НИКАД НИЈЕ КАСНО, BRASS BROTHERS И ПЕРО ХРИСТОВ.
17 АВГУСТ – БЕНИ И НОН СТОП, ДАРИО, TIGHTBEATS И TOMMY TASSEV, СЕВЕРИНА.
18 АВГУСТ – 2 БОНА, МИРЗА СЕЛИМОВИЌ, ГОРАН БРЕГОВИЌ И БИЈЕЛО ДУГМЕ!