ПОДАРОК ЗА СЕКОЈ ГОСТИН И БОГАТА ЛОТАРИЈА: ТИАНДЕ ВЕЧЕРВА ЌЕ ОДРЖИ БИЗНИС ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТЕМА „КАКО ДА СИ ГО ПОДОБРИМЕ КВАЛИТЕТОТ НА СВОЈОТ ЖИВОТ“

март 19, 2019

Вторник 19.03.2019 г.
Во Хотел Вила Парк со почеток во 19.00 ч. ТианДе ќе одржи: БИЗНИС ПРЕЗЕНТАЦИЈА на тема: Како да си го подобриме квалитетот на својот живот

1.ПОДАРОК за секој гостин
2. БОГАТА ЛОТАРИЈА

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: