strumica denes logo

ПО ПОВОД ОТВАРАЊЕТО НА НОВАТА ЛОКАЦИЈА НА „КИНГ“, УТРЕ СИТЕ СЕНДВИЧИ,ПИЦИ И ПАСТАРМАЈЛИИ СО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!

Автор:

Датум:

мај 27, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 27, 2018

Категории:

Култура

По повод отварањето на новата локација на познатиот „КИНГ“, сите сендвичи ќе бидат по 50 денари а пиците и пастармајлиите по 100 денари. Нарачки на телефон 034: 328-200 или на улицата „ПАНЧЕ ПЕШЕВ“ бр. 47 веднаш наспроти СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ во Струмица.