strumica denes logo

ПО ПОВОД ОТВАРАЊЕТО НА HOME IDEA, ОД СРЕДА ДО САБОТА 20% НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН!

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Култура
По повод отварањето на HOME IDEA од среда до сабота 20% попуст на целиот асортиман! Не пропуштајте!