strumica denes logo

ПО БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ ОПТИКА ЛМ ЈА ПРОДОЛЖУВА СВОЈАТА АКЦИЈА:ДОКОЛКУ КУПИТЕ ЕДЕН ПАР ОЧИЛА, ДОБИВАТЕ УШТЕ ЕДЕН ГРАТИС, САМО ВО СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ!

Автор:

Датум:

мај 3, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 3, 2019

Категории:

Култура

Не пропуштајте, само сега купете еден пар очила и добијте го вториот гратис! Топ брендови, загарантиран квалитет, најновите колекции – 2019год. Повелете во ОПТИКА ЛМ која се наоѓа веднаш наспроти Маркет „Здравец“ наспроти „Глобал“.