Home

Perdormire
Култура

ПЛАТИ 2, ДОБИЈ 3: НОВА ОДЛИЧНА АКЦИЈА НА САЛОНОТ ЗА УБАВИНА „ДАНИ“ КОЈ СЕ НАОЃА НАСПРОТИ „СЕЛЕКТ“

Home

ПЛАТИ 2 ДОБИЈ 3 !!!

Салон за убавина Дани се наоѓа во центарот на градот,веднаш наспроти Селект,ви нуди

ПЛАТИ 2 УСЛУГИ ДОБИЈ 3.

Се што треба да направите е :

1. Like на страната

2. Споделете ја објавата

ВАЖНО : ЛИЧНОСТА КОЈА ИМА ДОБИЕНО НАГРАДА МОЖЕ ДА ЈА ИСКОРИСТИ САМ ИЛИ ДА ЈА СПОДЕЛИ СО НЕКОГО.

Услугата со најмала цена е бесплатна.

Секој ден ќе се извлекуваат добитници.

Со среќа.