strumica denes logo

ПАРИТЕ ЦЕЛОСНО СОБРАНИ: МАЛАТА СОФИЈА ОД СТРУМИЦА ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА!

Автор:

Датум:

септември 5, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 5, 2018

Категории:

Култура

„Како прв човек на 1ТВ И БМЈ МЕДИЈА ГРОУП сакам да соопштам дека нашата компанија ќе се откаже од месечните комерцијални надоместоци од споменатиот клиент во висина од 28.000 евра, потребен износ за операција на малата Софија. Средствата ќе бидат наменети за операција на Софија и нашата компанија ќе се погрижи за реализација на истата. Мајката на Софија веднаш од утре може да го контактира менаџерот на 1ТВ за сите потребни и финални детали. Со многу љубов за Софија“– напиша Боки Јовановски на неговиот фејсбук профил.