strumica denes logo

Овој викенд AQUARIUS во ново издание!

Автор:

Датум:

јули 9, 2020

Категории:

Култура, Струмица

Автор:

Датум:

јули 9, 2020

Категории:

Култура, Струмица

Жива свирка, забава и закуска во опуштен амбиент покрај базен.
– Петок, веќе докажаната најдобра Балкан забава!
– Сабота, Ангела Илиева во придружба на прекрасни млади музичари ќе направат забава која ќе сакате да ја доживеете 🎶

Онака за кејф и расположение! 🥂

Резервирајте ја вашата маса навреме 📲 070 904 363