strumica denes logo

(ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ВАШИОТ ПОДАРОК ЗА НАЈМИЛИТЕ ОДБЕРЕТЕ ГО ВО UNIQUE GIFT SHOP!

Автор:

Датум:

април 13, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 13, 2018

Категории:

Култура

Доколку сеуште се двоумите за подарок кој сакате да им го подарите на вашите најмили и не знаете што точно да подарите, тогаш нашиот предлог е да ги посетите новоотворените UNIQUE GIFT SHOP! Тие се наоѓаат на улицата „Братство и Единство“ бр.4 а на 11 април овој месец се случи и официјалното отварање! UNIQUE GIFT SHOP ви нуди сувнири, миризливи свеќи, послужавници, рамки за слики, часовници, мечиња, корпи и кутии за подароци, вештачко цвеќе, филџани, порака во шише, кутии и кесички за пари, картички за посвета а наскоро својот асортиман ќе биде уште повеќе проширен! Исто така UNIQUE GIFT SHOP во блиска иднина ќе започнат и со украсување на родендени, крштевки и друг вид на прослави.

КОНТАКТ:071 555 988