ОГЛАС ЗА РАБОТА: BUTLER’S КАФЕ БАР ВРАБОТУВА!

септември 4, 2018

Butler’s кафе бар има потреба од шанкер\ка со или без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078 670 800

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: