Home

Perdormire
Култура

ОГЛАС: СЕ ИЗДАВА ОБЈЕКТ ОД 300М2 ВО СТАРАТА ПАМУЧНА СТАНИЦА!

Home

Се издава објект од 300м2 во старата памучна станица погоден за магацински или производствен простор. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 960 644. Објектот се наоѓа на улицата „Маршал Тито“ бр.142.