Home

Perdormire
Култура

ОГЛАС: СЕ БАРААТ МОНТАЖЕРИ НА СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ И КРОВОВИ ЗА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА!

Home

Се бараат монтажери на сендвич панели и кровови со работно искуство за работа во Германија. Истите да поседуваат Бугарски пасош.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се информираат на ВИБЕР на следните телефонски броеви:

+491626796760

+4915252435377