ОГЛАС: ФИРМАТА НАЈК ПРОМ ДООЕЛ-ДАБИЛЕ ВРАБОТУВА-ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДЕТАЛНИТЕ ИНФОРМАЦИИ!

мај 2, 2018

Фирмата Најк Пром ДООЕЛ с.Дабиле – Струмица има потреба од Менаџер за набавка и продажба на земјоделска механизација. Потребно познавање MS Office, Англиски јазик, Возачка дозвола Б-категорија. Предност ке имаат лицата со завршено Машински техничар / инженер.

Пријавување од прв ден на работа на неопределено време. Плата солидна.

Информации на телефон – 075-468-451 CV na email : najkprom@live.com  или во просториите на Најк Пром с.Дабиле, секој работен ден од 08 до 17 часот.

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: