Home

Perdormire
Култура

ОДЛИЧНО ТЕЧЕ ИЗГРАДБАТА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ВО БОСИЛОВО!

Home

Со предвидената динамика течи изградбата на детската градинка во Босилово. Деновиве се привршуват градежните работи околу вградување на електричната инсалација и аломониумската столарија. Овој современ објект ќе биде со капацитет од 60 до 80 дечиња. Инаку оваа градинка е прва во Босилово.