Perdormire
Култура

ОДЛИЧНИ ВЕСТИ: МАЛАТА АНАСТАСИЈА ОДИ НА ЛЕКУВАЊЕ, ПОТРЕБНИТЕ СРЕДСТВА СОБЕРЕНИ!

Како што известуваат родителите на малата Анастасија од Валандово, потребните средства за нејзиното лекување се соберени! Родителите се заблагодарија на сите хумани граѓани. Браво народе!