ОД 6 ДО 13 МАРТ КАРНЕВАЛСКО ЛУДИЛО ВО СТРУМИЦА!

февруари 25, 2019

Оваа година Традиционалниот струмички карневал ќе се одржи од 6 до 13 март. И оваа како и минатите години, планирана е богата и разновидна програмска содржина. Главната карневалска вечер ќе биде во сабота на 9 март. Како и секогаш, пред главната вечер ќе одржи познатиот маскенбал на кој ќе се изберат принцот и принцезата кои ќе ја предводат карневалската поговорка.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: