ОБНОВЕНО: ВЕЧЕРВА ВО РЕСТОРАН „PLAY“ СИТЕ ОНИЕ КОИ КУПИЛЕ КАРТА ЗА НИКОЛА НОВОСЕЛСКИ ЌЕ МОЖЕ ДА ПРИСУСТВУВААТ НА ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА!

мај 28, 2019

Поради слабата заинтересираност и продажба за картите кои беа наменети за хуманитарниот концерт за Никола Новоселски вечерва во спортската сала „Парк“ е откажан. Организаторот Иван Митев од „ИМД продукција“ изјави дека сите оние кои купиле карта, да дојдат на хуманитарна забава во ресторан „Плеј“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: