Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „MOTOR TRADE“ E НОВИОТ САЛОН ВО ГРАДОТ ЗА ПРОДАЖБА НА СКУТЕРИ, МОТОРЦИКЛИ И ATV ВОЗИЛА!

Home

Викендот на улицата „Климент Охридски“ бр. 77 или поточно во близина на „Арена Фитнес“ новиот салон за скутери,моторцикли и ATV возила „MOTOR TRADE“ го доби своето официјално отварање на кое присуствуваа многу гости кои им посакаа успешна и плодна работа во иднина. „MOTOR TRADE“ е официјален застапник за Kymco и Peda за Струмица, Радовиш, Берово и Валандово. Тимот на Струмица Денес им посакува многу успех во работата, а во продолжение погледнете ги фотографиите од отварањето:ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 222 388