НАСКОРО НОВ СОФИСТИЦИРАН РЕСТОРАН ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА СЛАТКАР\КА, КУВАР СО ИСКУСТВО ЗА РАБОТА И КЕЛНЕРИ!

јули 10, 2018

Наскоро во Струмица нов софицстициран и необичен ресторан во Струмица! Се бара слаткар\ка, кувар со искуство за работа и двајца келнери. Сите заинтересирани може да се јават на следните телефонски броеви:

070 563 605
070 653 586

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ