„НАШИОТ ПАТ“ ПРИСТИГНУВА И ВО СТРУМИЦА, ВО САБОТА ДРУЖЕЊЕ СО ПОЗНАТИТЕ ЈУТЈУБЕРИ!

март 20, 2019

ТУРНЕЈАТА ПРОДОЛЖУВА!

НАШИОТ ПАТ пристигнува во СТРУМИЦА!
Потпишување, дружење и забава!
Време – 12 часот
Локација – НУЦК Дом на култура „Антон Панов“

Ве очекуваме!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: