НАПРАВЕТЕ САМИ: Лесни, но особено креативни новогодишни декорации

декември 24, 2019

Претстојните празници ја будат креативноста и сетивата за убавото –  комбинирањето на лампионите, ѕвездите и панделките бара голема посветеност и време.

Инспирирајте се од ова кратко видео и докажете им ја на сите вештината на вашите раце:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: