strumica denes logo

НАЈБРЗО, НАЈКВАЛИТЕТНО И ЕФТИНО: „MIHA MOBILE“ ПО ШЕСТ МЕСЕЦИ ПОСТОЕЊЕ СО НОВОСТИ ВО КОРИСТ НА ГРАЃАНИТЕ!

Автор:

Датум:

мај 30, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 30, 2019

Категории:

Култура

Поминаа шест месеци откако  новиот сервис за поправка и продажба на мобилни телефони „MIHA MOBILE“ го имаше своето официјално отварање. Од тогаш па се до денес, нема струмичанец кој би можел да се пожали од нивната услуга!

„MIHA MOBILE“ располага со:

Нови и половни мобилни телефони

Сите видови на заштитни стакла

Звучници

Камери за автомобили

Заштитни футроли за телефони и таблети

Слушалки

Батерии

Сите видови на полначи

Обични и wirreless држачи за во автомобил и сл.

Во склоп на продавницата работи и сервис кој вклучува сервисирање на сите видови мобилни телефони, таблети и лаптопи. „MIHA MOBILE“ врши промена на екрани и батерии на лице место на одредени модели. Најново во  во „MIHA MOBILE“ е вршењето промена на сите power-wifi i audio чипови. Најбрзо, најквалитетно и најефтино. Повелете во нивниот продажен салон и сервис.

Ул. 24 октомври бб, веднаш наспроти „Воденичката“.

Тел.072 670 000