НА 24 ЈУНИ ЌЕ ИМАМЕ МОЖНОСТ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ВО 2021 ГОДИНА ДА ЈА ВИДИМЕ СУПЕРМЕСЕЧИНАТА!

јуни 22, 2021

На 24 јуни за последен пат во 2021 година ќе имаме можност да уживаме во прекрасната супермесечина. Следната ќе биде повторно во 2022 година во месец мај. Телефоните и апаратите во рака и уживајте во убавата глетка на 24 јуни!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: